This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

I foråret var jeg inviteret på Ystad Saltsjöbad. Lækker oplevelse – der klart kan anbefales.

Vi var der fra mandag til onsdag og stedet var godt besøgt. Byen Ystad var ikke noget særligt, gamle butikslokaler, facader og sjove gl. skilte.

Ystad Saltsjöbad ligger lige uden for byen Ystad. 20 m. fra havet, hvilket betød at vi kunne løbe ned i vandet og tilbage til de varme udendørs bassinger. Maden var utrolig lækker, morgenmaden slog alt hvad jeg har prøvet. Der manglede intet…. absolut intet.

De havde formået at få en super hyggelig maritim stemning ind i restauranten. Morgenmaden var placeret rundt omkring i et “køkken område” som var placeret rimelig midt i. Hvilket betød, at mælken stod på køl i håndvasken, cossanerne lå i ovnen. Sjove påfund på den måde det var stillet op.

Vi fik en Classic massage og gik bagefter over i deres ekstra spa. En spa i spaen. Vi blev lukket ind i hold, her var vi 8 personer og fik tildelt en spamaster. Vi var igennem forskellige rum, med hver deres top spa oplevelser fra forskellige verdenslande. Sjovt, alternativt, spændende.

Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har besøg Ystad Saltsjöbad.

Ystad Saltsjöbad


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rejsoplev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

1 Comment on Ystad Saltsjöbad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *