Südsee Camp

Südsee Camp

Er en virkelig dejlig campingplads 250 km fra den dansk tyske grænse, både når du vil campere eller har brug for en hytte eller vil leje campingvogn. Den korte afstand til Danmark giver mulighed for en forlænget weekend/mini ferie.

Chalet Typ 1 "Sweethome" Chalet Typ 2 "Oregon"Wohnwagen Typ 1

 Pladsen her lækker indendørs svømmehal

Der er åben hele året rundt. Kombinere det evt. med TreeTrek  og spa i Bad Bevensen – se indlægget under Tyskland og Det Sjove.

Mere info her SüdseeCamp

For teenagere, børn og voksne der kan lide forlystelsesparker, vil jeg anbefale at I tager et smut i Heidepark, forlystelsesparken ligger kun 25 km fra campingpladsen og er en af Tysklands helt store parker ! Virkelig store forlystelser, man får nemt en dag til at gå herinde. Se mere omkring åbningstider, priser m.m. her HeidePark

Kør en tur til Lüneburg (56 km) som rummer en hyggeligt bymidte med vandtårnet, der giver mulighed for en fantastisk udsigt. (der er elevator næsten hele vejen op) samt deres rådhuset – en flot bygning fra middelalderen.

Lüneburger Heide (30 km) byder på masser af naturoplevelse, cykel, gå eller tag vandre skoene på. Der er sågar mulighed for gruppe ture til hest 🙂  Et helt fantastisk naturområde !

Ein Weg führt in die Heide. Lila blühendes Heide-Kraut und blauer Himmel.

 

Skulle I være vilde med Lloyd sko, findes der et outlet på adressen – Hans-Hermann-Meyer-Straße 1, 27232 Sulingen, Tyskland (100 km). Lloyds fabrik ligger i Sulingen 50 kilometer syd for Bremen. I forbindelse med fabrikken er der et fabriksudsalg, hvor der sælges et stort udvalg af fabrikkens sko og støvler til både herrer og damer. Desuden sælges der herretøj såsom t-shirts, skjorter og skindjakker. Som udgangspunkt er besparelsen 50%, men der kan i nogle tilfælde findes varer, hvor besparelsen er op til 70%. Det er nogle år siden jeg har været der, tør derfor ikke stå inde for hvor meget der er at komme efter. Men det kunne jo kombineres med et besøg i byen Bremen.

Bremen er absolut et besøg værd, den historisk bymidte fungere som en spændende bydel midt i storbyen. Smalle gader, charme, kunst m.m.

Billede af Schnoor ViertelBilledresultat for billeder fra bremen; tysklandBillede af Historische Altstadt

Billedresultat for billeder fra bremen; tyskland

Åbningstider Lloyd.

Mandag – Fredag
09.00 – 19.00

Lørdag
09.00 – 18.00

Håber I fik noget inspiration til jeres næste tur – glæder mig til at høre om jeres oplevelser, så I er mere end velkomne til at kommentere her på siden eller kommer med input og forslag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rejsoplev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *