Vi havde en hård tur hjem fra Istrien i Kroatien – vi startede ud med at sidde 4 timer i kø ved grænseovergangen ind til Slovenien.

Vi burde have været klogere for vi plejer aldrig at kører lørdag formiddag.  Det betyder virkelig noget, hvis man starter med kø og så sidder og tænker på, at man stadig har små 1700 km hjem til DK. Det allerbedste er selvfølelig hvis man kan køre en hverdag i løbet af ugen, men det er jo ikke altid at det kan lade sig gøre.

Derfor vil jeg gerne dele mine normale hjemrejse fif/ideer/tips med jer.

  1. Campingpladserne åbner op for udkørsel kl. 7. Bor du på hotel, lejlighed m.m., hvor der ikke er et tidspunkt for tidligst afrejse, så sørg for at komme af sted før kl. 7, så kommer du foran alle campingvognene og de gæster der ellers bor på campingpladserne. Det er helt klar en fordel, da området der skal sluse turister fra Kroatien til Slovenien er småt og ofte skyld i lange køer.
  2. Er du i Campingvogn så kør evt. af sted f.x. fredag aften kl. 22 eller der omkring, så kommer du også nemmer ud af Kroatien.
    1. F.X Camping Lanterna på Istrien har en stor P-plads lige uden for campingpladsen. Kør evt. der ud aftenen før, overnat og kør kl. 5 eller 6 om morgenen.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rejsoplev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *