1)

Husk to kort når du rejser. Et Visa kort har et loft pr. 30 dage på 25.000 kr. Så har du hjemmefra betalt hotel og fly med kortet, så kan det beløb hurtig være nået.

Et visa debit kort løser denne udfordring. Det er gratis, du  kan trække op til 150.000 kr. (men aldrig mere end der stå på kontoen 🙂 🙂 )

2)

Jeg tænker altid på hvilket kort jeg bruger, de omregner nemlig til forskellige valutakurser når de afregner dit udenlandske køb. Visa afregner bedre end MasterCard. Begge kort har dog en bedre omregningskurs end kontanter.

3)

Brug MasterCard  Internationale Betalingskort, Kreditkortnår du handler flybilletter og lejer bil på nettet. Skulle flyselskabet gå konkurs har du en indsigelsesmulighed hvis du har betalt med MasterCard som du ikke har med visa.

Det kommer ikke an på om hjemmesiden du handler på ser dansk ud, der kommer an på hvor selve selskabet du handler ved er registret.

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rejsoplev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *