Hold da kæft det var sjovt !

Escape Factory er det første real-life escape game i Århus.

Prøvede det første gang i Paris og nu her i Århus.

Kort fortalt bliver man i en gruppe lukket ind i et rum og skal løse gåder, opgaver, udfordringer i fællesskab for at kunne komme videre til næste rum og til i det hele taget at komme ud igen.

Det er på tid og man har en time.

Vi var der 3 par og delte os i to ens rum, pigerne mod drengene. Haha vi kom ud på 53 min. hvor vi fik 1 livlinje af vores gamemaster, drengene ville have været der inde endnu hvis ikke der havde været nogen gamemaster.

Kan desværre ikke give jer andet end linket til hjemmesiden, vil ikke ødelække spillet/fornøjelsen med billeder.

Siger kun en ting – prøv det ! Besøg dem også på facebook, de får vildt gode anmeldelser.

Klik her for mere info. Escapefactory

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rejsoplev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 Comments on Escape Factory Århus

  1. Hej Conny – super Glæder mig til at høre hvad I synes. Håber I når ud i tide – jeg brander for at give jer nogle tips, men gør det ikke ! Tror I får en uforglemmelig oplevelse, hvor jeres samarbejdsevner og logiske sans kommer på prøve og så endda under tidspres. 🙂 🙂

  2. På din opfordring har vi booket sådan en oplevelse og glæder os til vi skal prøve det og se om vi kan bruge vores fantasi og måske sunde fornuft til at slippe levende ud!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *