Bo billigt i Barcelona ? så kommer her et bud.

Residencia Erasmus Gracia – vi er lige kommet retur fra 3 overnatninger. Hotellet er beliggende i graciaområdet som ligger langt fra de turistede områder, men ikke længere væk end at man kan gå dertil. Det er et skønt område at gå ud og spise i – igen autentisk og et typisk studentermiljø. Værelset var fint, stort og enkelt og havde det man forventer. Morgenmaden gør ikke stort indtryk, men er også billigt (35 kr. pr. person) Skal vi tilbage til Barcelona bliver det i samme område og gerne samme hotel.

Vi kom af sted 2 personer for små 1600 kr. for 3 overnatninger.

Det ligger lidt uden for centrum (4-5 km), men det må ikke afskrække jer. Vi havde købt et 3 dages metro kort til ca. 150 kr. per person og Residencia Erasmus ligger ca. 300 meter fra metro stationen Lesseps (grøn L3). Den grønne linje kører også direkte ind til la Rambaen, så der var ingen metro skift for at komme lige ind i centrum.

Hotellet ligger i gåafstand til Park Le Güell.

Residencia Erasmus Gracia, Barcelona

Kom rundt i Barcelona

Metroen i Barcelona er veludbygget og får dig vidt omkring. Vi købte et 3 dags metro kort hjemmefra som vi hentede i lufthavnen. Hola BCN (Barcelona) kortet er et specielt kort til turister og fås til 2-3-4-5 dage (gælder til bus og metro). Efter køb modtager du en e-voucher, som skal printes og ombyttes til det egentlige Hola BCN kort i ankomsthallen i lufthavnen. Voucheren kan ombyttes både i Terminal 1 og 2 i Barcelona Turisme Offices. transport fra lufthavnen i barcelona

Køb kortet her Hola kort

Personlig ville jeg anbefale at man tager en taxa fra lufthavnen ind til centrum eller til ens hotel. (ca. 40 euro alt efter hvor hotellet ligger)

Vi tog lufthavnstoget ind til centrum og derefter metroen op til vores hotel. For at komme over til lufthavnstoget skulle vi flytte terminal – de ligger 4 km. fra hinanden, så man kan ikke gå, der går dog en bus. Efter toget skiftede vi til metroen. Det kan sagtens lade sig gøre, hvis man vil gøre det billigt, men har man meget bagage eller er træt efter rejsen, så ville jeg anbefale en taxa. Det tog tid og var lidt bøvlet på den her måde.

Alternativt kan man tage bussen, den går fra begge terminaler.

bus fra barcelona lufthavn

Lufthavnsbussen Aerobus kører flere gange i timen. Der er en del muligheder for at hoppe af og på.

Barcelona – city pass

barcelona citypass

Drømmer I om at se mange af de klassiske seværdigheder i Barcelona, så kan Barcelona City Pass være noget for jer.

Kortet giver også adgang til offentlig transport. Du kan købe City Pass her: City Pass

Kortet koster fra 638 kr for 2 dage og kan fås til flere dage. Vi brugte ikke selv kortet, men muligheden er der.

Diverse

Køb adgangsbilletter hjemmefra til de ting du ved du vil se. Vi kom ikke ind i selve Park Güell p.g.a ventetid.

Har du specielle restaurant ønsker, så vil jeg anbefale at man bestiller bord hjemmefra. Vi havde to reservationer og begge steder var vi ikke kommet ind hvis vi bare var kommet forbi, det var små restauranter. Især det ene sted, stod folk i kø for at komme ind, så var det fedt at have styr på reservationen 🙂 🙂

I kan finde mere info om de restauranter vi besøgte på vores Barcelonatur her på siden.

Politiet er massivt tilstede, vi følte os på intet tidspunkt utrygge hverken i metroen eller om aftenen generelt. Barcelona er dog kendt for mange lommetyve, så pas på jeres ting.

Husk evt. studiekort – det giver rabat mange steder.

Der må ikke drikkes alkohol på gaden. Politiet er ikke så strikse overfor turister, men det kan blive påtalt.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rejsoplev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *