Lad det være sagt med det samme, der findes sikkert mange af slagsen, men KRAK er kommet med en meget overskuelig App, som indeholder det man skal bruge for at være  turist i Danmark uden at alt skal være planlagt hjemmefra.

App´en gør det nemt at være impulsiv, hvis man lige har par timer tilovers et sted. Når KRAK App´en er downloadet så  vælg “oplevelser i nærheden af” og du bliver  guidet rundt og får hurtig et overblik over, hvad der findes omkring det sted hvor du står.

Opdelingen med Spisesteder, Shopping, Skønhed og velvære, Sport og aktiviteter, Dagligvarer, Underholdning og kunst og meget mere gør det  nemt at spore sig ind på det man lige har lyst til. Et enkelt klik viser dig både telefonnummer, web-adresse og rutebeskrivelse. Super nemt og overskueligt 🙂

krak-app

Den linker dig nemt over på Wikipedia for at give dig info om de seværdigheder du ser eller går forbi.

Brug også kortet aktivt hvis du er på vej et sted hen f.x. Svendborg, find og klik på byen og vælg igen “oplevelser i nærheden af.

 

 

 

 

 

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/rejsoplev.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *